Liderul PNL Puiu Hasotti sustine ca discutiile USL pe teme economice cu PDL sunt inutile, fiind un demers politic fara "absolut nicio valoare", la fel ca si pactul de coabitare, relateaza MEDIAFAX.

"Exprim un punct de vedere personal, repet, personal. Sigur ca primul-ministru este prim-ministru si cu siguranta stie mai bine decat mine ce are de facut un prim-ministru. Eu o sa vorbesc personal si dintr-o perspectiva strict politica.

Eu cred ca intalnirea cu Partidul Democrat Liberal n-are absolut nici un rost. Este la fel de inutila precum pactul de coabitare! Si am spus ca pactul de coabitare este inutil pentru ca nu va fi respectat si din pacate am avut dreptate. Spun din pacate, pentru ca o coabitare politica este un lucru firesc la un moment dat intr-o tara cu o democratie stabila", afirma Hasotti, citat de RFI.

Puiu Hasotti considera ca "discutiile cu Partidul Democrat, care iata, face si mofturi, se va gandi daca va raspunde invitatiei premierului, sunt inutile, pentru simplul motiv ca tot ce este pe acolo pe la Partidul Democrat si din aschiile care au sarit din Partidul Democrat este lipsit de credibilitate".

"Se va intalni premierul, probabil, cu domnul Vasile Blaga si dupa jumatate de ora, un alt lider al PDL, un vicepresedinte eventual, poate chiar Elena Udrea, va critica absolut tot ceea ce face Guvernul. (...) Noi sa ne vedem de guvernarea noastra, ei de opozitia lor", a declarat Hasotti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.