Premierul Victor Ponta afirma ca are relatii institutionale foarte bune cu Presedintia, dar ca nu raspunde la telefon unor "oameni neseriosi", adaugand ca nu se astepta ca presedintele Traian Basescu sa apeleze la o remarca celebra, si anume "Primul-ministru nu vrea sa vorbeste cu noi".

El a mai aratat ca s-a revenit la situatia de anul trecut, in care presedintele saboteaza Guvernul.

Potrivit MEDIAFAX, presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, la Fundulea, ca premierul Victor Ponta nu ii raspunde la telefon, el facand aceste declaratii dupa ce jurnalistii l-au intrebat daca a vorbit cu acesta despre problemele semnalate de el in domeniul agriculturii.

Premierul Ponta a declarat de mai multe ori in ultima perioada ca nu mai vorbeste cu presedintele Basescu, ultima declaratie in acest fiind facuta vineri, 16 august. El a sustinut din nou ca nu a mai vorbit cu Traian Basescu dupa accidentul din Muntenegru, cand a constatat ca seful statului "s-a folosit de moartea unor oameni".

O problema similara privind lipsa de comunicare dintre presedinte si prim-ministru a aparut in ianuarie 2008, cand presedintele Traian Basescu a reclamat ca premierul Calin Popescu Tariceanu nu i-a raspuns la telefon, in contextul unei dispute legate de numirea ca ministru a Noricai Nicolai, si a aratat ca un astfel de gest este inadmisibil, deoarece putea fi vorba despre o problema de siguranta nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.