Deputatul liberal Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, s-a prezentant, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in cazul denuntului formulat de senatorul Valer Marian privind referendumul.

Ovidiu Silaghi a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca nu a manipulat rezultatul referendumului, ca nu detine aparatura de bruiaj precum James Bond si ca nu a primit 200.000 de euro mita de la Nelu Iordache.

Potrivit MEDIAFAX, Silaghi a aratat ca va comentat mai mult dupa ce va fi informat de procurori in legatura cu motivul pentru care a fost chemat la DNA.

Numele lui Ovidiu Silaghi apare in denuntul depus la DNA in iulie de senatorul PPDD Valer Marian, fost membru PSD, in care l-a acuzat pe vicepremierul Liviu Dragnea de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

In acelasi dosar au fost audiati, marti, la DNA, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef (PNL), si fostul ministru al Educatiei Ioan Mang (PSD).

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii l-au intrebat daca este adevarat ce a reclamat Valer Marian privind o posibila frauda la referendum.

Intr-un alt dosar, procurorul sef al DNA a cerut, luni, procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa sesizeze Camera Deputatilor cu o cerere de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta, fapta din perioada in care a fost ministru al Transporturilor si prin care l-ar fi favorizat pe Nelu Iordache.

Solicitarea a fost trimisa in aceeasi zi de catre procurorul general al PICCJ Camerei Deputatilor, care urmeaza sa hotarasca daca admite cererea de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului liberal Ovidiu Silaghi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.