Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL.

Surse din PNL au precizat, marti, pentru MEDIAFAX, ca actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu, care a fost nominalizat de PNL pentru a ocupa functia de secretar de stat si care a fost numit de premierul Victor Ponta pentru a se ocupa de conducerea ministerului in timpul interimatului asigurat de el ar putea fi potentialul candidat pentru acest portofoliu.

Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, Cristian Buican, secretar al Camerei Deputatilor si presedinte al PNL Valcea sau senatorul Marius Nicoara.

Sursele citate au precizat ca Atanasiu, Nicoara si Buican reprezinta propuneri avansate de organizatiile locale.

Decizia privind nominalizarea PNL la conducerea Ministerului Transporturilor urmeaza sa fie luata, potrivit surselor citate, duminica, incepand cu ora 11.00, cand, la Palatul Parlamentului, va avea loc reuniunea conducerii liberale.

Citeste si: Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.