Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a declarat, marti, la intrarea in DNA, ca nu stie pentru ce a fost chemat de procurorii anticoruptie, precizand ca nu a vorbit cu ceilalti inculpati din dosar, intrucat "telefoanele sunt statii de emisie-receptie".

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Corneliu Dobritoiu a spus ii va solicita, pentru a doua oara, procurorului de caz sa permita accesul presei la actele de procedura ce se fac impotriva sa. Dobritoiu a precizat ca a mai facut o astfel de cerere, insa a fost respinsa de anchetatori, pe motiv ca ar lipsi temeiul juridic.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat daca a discutat cu Francisc Radici si Sergiu Medar, care au venit si ei, marti dimineata, la DNA, Dobritoiu a spus ca nu a vorbit cu acestia, precizand: "Telefoanele noastre sunt statie de emisie-receptie, nu se vorbeste".

"Cei care ne monitorizeaza spre binele nostru al tuturor pot sa confirme ca nu am vorbit cu dumnealor", a precizat Dobritoiu.

Citeste si: Dobritoiu, urmarit si pentru fals in dosarul locuintei de serviciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.