Deputatul PNL Ovidiu Silaghi declara ca este nevinovat deoarece nu a cerut si nu a primit niciodata foloase necuvenite de la omul de afaceri Nelu Iordache si nu a influentat si nu a intervenit in niciun fel in privinta executarii sau ne-executarii platilor din contractul Arad-Nadlac.

"Nu am influentat si nu am intervenit in niciun fel in impiedicarea rezilierii contractului Arad-Nadlac detinut de firmele domnului Nelu Iordache. Nu am cerut si nu am primit niciodata foloase necuvenite (bani sau alte bunuri sau servicii) de la Nelu Iordache sau vreunul din interpusii sai, in niciun scop, si nu am intervenit in executarea sau ne-executarea platilor din acest contract sau oricare altul", afirma Silaghi, intr-un comunicat de presa, transmis MEDIAFAX.

El adauga ca este convins ca in timp se va dovedi ca este "intrutotul nevinovat si ca aceasta a fost o manevra politica a lui Traian Basescu".

De asemenea, Silaghi arata ca referatul DNA privind sesizarea Camerei Deputatilor in vederea avizului necesar urmaririi sale penale pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta "se bazeaza pe o denuntare a unui individ care, in incercarea de a-si salva situatia, arunca vinovatii pe alte persoane".

"In acest context, nu pot sa nu remarc coincidenta aparitiei acestui referat, precum si invitarea mea la DNA pentru audieri pe 21 august 2013, in preajma declaratei zile a deciziei numirii mele de catre presedintele Traian Basescu in propusa calitate de ministru al Transporturilor. De asemenea, nu pot sa nu observ faptul ca acest referat a aparut dupa ce incercarea ANI de a ma declara incompatibil a esuat", afirma deputatul liberal.

El sustine ca DNA i-a oferit presedintelui Basescu "motivul perfect" pentru a nu-l numi in functia de ministru al Transporturilor. Deputatul precizeaza ca si-a retras candidatura pentru functia de ministru si va cere PNL sa faca o noua nominalizare pentru a nu prelungi situatia de interimat de la minister si pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului si Guvernului.

Citeste si:
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD. Ce acuzații grave i...
Deputatul Aurel Bălășoiu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.