Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, luni, ca solicitarea procurorului general privind inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi ar putea fi discutata la inceputul saptamanii viitoare in Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

"Inteleg ca aceasta cerere a fost transmisa, astazi, Camerei Deputatilor. Biroul permanent al Camerei Deputatilor este cel care repartizeaza Comisiei juridice solicitarea Procurorului general. Comisia juridica a Camerei este convocata, oricum, sa lucreze in ultima saptamana a lunii august si cred ca solicitarea va fi discutata saptamana viitoare in comisie, la sedinta urmand sa fie invitat si deputatul Ovidiu Silaghi", a precizat pentru MEDIAFAX Florin Iordache, membru al Comisiei juridice a Camerei.

Potrivit lui Iordache, dupa ce solicitarea Procurorului General va fi discutata in Comisia juridica, raportul comisiei va fi trimis Biroului Permanent al Camerei care urmeaza sa convoace plenul acestui for legislativ pentru a se pronunta.

"Sunt doua variante: ori se convoaca plenul Camerei in sesiune extraordinara, pentru a se pronunta, ori raportul Comisiei va fi discutat pe 1 septembrie, cand incepe noua sesiune parlamentara", a adaugat Iordache.

Citeste si: DNA cere aviz pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Ovidiu Silaghi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.