Deputatul PDL Elena Udrea considera ca premierul Victor Ponta "trebuie de urgenta sa-si dea demisia", deoarece "nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica".

"Victor Ponta trebuie de urgenta sa-si dea demisia! Nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica. Daca lucurile stau asa, atunci esti un incompetent sinistru si trebuie sa pleci! Daca lucurile nu sunt asa, atunci esti un iresponsabil care dinamiteaza imaginea Romaniei si increderea in statul de drept. Vi-i imaginati pe Angela Merkel, Jean-Marc Ayrault, David Cameron sau pe Mariano Rajoy spunand ca in tara lor se fac dosare politice? Nu, pentru ca acolo sunt oameni responsabili, intregi la cap, nu diletanti pe care «s-au umflat muschii»", a declarat Elena Udrea pentru MEDIAFAX.

Ea aratat ca nu stie ce a facut Victor Ponta in concediu, dar de cand acesta s-a intors nu face decat "sa arunce cu dinamita in stanga si in dreapta".

"Nu stiu ce a facut Victor Ponta in concediu, ce a mancat sau ce a baut, pe unde a fost plecat, dar de cand s-a intors mi se pare ca nu face altceva decat sa arunce cu dinamita in stanga si in dreapta. A luat-o, efectiv, razna. Sa se calmeze, sa traga aer in piept si sa-si aduca aminte ca nu mai este liderul unui partid de opozitie. Nu mai merge sa spuna ce il taie pe el capul. Nu poate sa-si bata joc in felul asta de o tara", a adaugat Udrea.

Elena Basescu: Din ura politica, Ponta ar fi in stare sa lase un om sa moara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.