Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca la finalul lunii va fi realizata o analiza asupra activitatii ministrilor liberali, dar si asupra obiectivelor partidului in "sezonul politic toamna - primavara" pentru alegerile europarlamentare.

Antonescu a fost intrebat daca va fi analizata activitatea ministrilor PNL la finalul lunii august, in mod similar cu cea a ministrilor PSD.

"Sigur ca da. E aproape traditional ca la sfarsitul verii, inainte de inceperea unei noi sesiuni parlamentare si unui nou, sa-i spunem, sezon politic toamna - primavara - ca in fotbal - sa facem o astfel de analiza si a activitatii guvernamentale, si a activitatii parlamentare si a obiectivelor pe termen scurt, pana in alegerile europarlamentare, care vin la primavara, ale partidului. Va fi o analiza cat se poate de aplicata, sper", a spus liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Crin Antonescu a declarat ca nu stie sa existe din partea premierului Victor Ponta vreo intentie de a se reveni asupra propunerii lui Ovidiu Silaghi la sefia Ministerului Transporturilor, precizand ca din partea sa "in niciun caz" nu exista o astfel de intentie.

Antonescu a fost intrebat daca subiectul legat de sustinerea lui Ovidiu Silaghi la sefia Ministerului Transporturilor va face obiectul discutiilor cu Victor Ponta.

"Am comunicat in toata aceasta perioada telefonic cu domnul Ponta. (...) Nu avem, sau cel putin eu nu am pe agenda, nu stiu nici din partea domniei sale - am vorbit ieri la telefon - nu stiu sa existe un subiect cu Ovidiu Silaghi. Ovidiu Silaghi este propunerea pe care noi am facut-o. La Cotroceni se asteapta nu stiu ce, asteptam si noi. Nu avem a reveni, nu stiu sa existe intentia din partea premierului eventual sa revenim, din partea mea in niciun caz", a spus Antonescu, in conferinta de presa sustinuta marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.