Liderul PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, ii cere presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa ia "deciziile corecte, care se impun" in cazul sefului CJ Ilfov, Marian Petrache, iar acestuia din urma sa raspunda acuzatiei privind suspiciunea de "fals in inscrisuri".

"Referitor la alegatiile domnului Petrache, nu pot spune decat ca dumnealui ar trebui sa se grabeasca sa raspunda suspiciunii de fals in inscrisuri de la CJ Ilfov, prin faptul ca a semnat o dispozitie de inlocuire a sa, pe perioada concediului, de catre Cristina Manicea, care nu mai este vicepresedinte al CJ Ilfov, prin votul majoritatii consilierilor judeteni", precizeaza Firea intr-un comunicat remis vineri agentiei MEDIAFAX.

Firea sustine ca dupa ce sunt lamurite "aceste aspecte cu caracter penal" este deschisa sa discute si despre miza schimbarii majoritatii in CJ Ilfov, despre care Petrache afirma ca ar fi controlul asupra Societatii de Apa si Canal.

Gabriela Firea mai afirma ca noua majoritate de la nivelul CJ a solicitat transparenta asupra cheltuielilor efectuate, dar a obtinut un refuz din partea sefului CJ.

"Pe domnul Petrache il deranjeaza faptul ca azi 17 consilieri judeteni au adoptat o rezolutie, la solicitarea mea, ca senator de Ilfov, care a fost transmisa vicepremierului Liviu Dragnea, prin care presedintele CJ trebuie sa faca, de acum, dovada consultarii autoritatilor publice locale din Ilfov, atunci cand propune alocarea fondurilor pentru continuarea investitiilor de infrastructura. Pana acum, a afirmat ca sunt banii lui si ii imparte cum vrea (...) Domnul Petrache trebuie sa inteleaga faptul ca nu traim in jungla, legea si normativele sunt valabile si pentru el, nu doar pentru alti cetateni", a mai declarat Firea.

Senatorul PSD catalogheaza drept "hilara" acuzatia lui Petrache privind promisiunea sa de a nu sprijini convocarea unei sedinte a CJ in perioada de concediu.

In plus, ea ii imputa lui Petrache faptul ca a folosit sprijinul PDL in Ilfov pentru a schimba viceprimarul PSD de la Afumati cu unul din partea PNL si afirma ca este o situatie in care "hotul striga hotii".

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

"Ca o sustinatoare a USL-ului la nivel national, mi-as dori ca presedintele PNL Crin Antonescu sa ia deciziile corecte, care se impun, fata de un presedinte de filiala care nu face cinste, prin comportamentul sau, PNL-ului in particular si USL-ului in ansamblul sau. Probabil aceasta este si agenda dlui Petrache: sa distruga USL-ul! S-a comportat ca un dusman, nu ca un partener, cu toti cei de la PSD, in ciuda eforturilor mele de conciliere", conchide Gabriela Firea.

Citeste si: Firea, atacata dur de seful CJ Ilfov: Ipocrita, a furat modelul lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.