Deputatul PP-DD Daniel Oajdea a fost implicat, miercuri la pranz, intr-un accident rutier, dupa ce parlamentarul a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un copac, o tanara aflata in autoturism fiind ranita usor.

Accidentul a avut loc in zona localitatii Ciortesti, judetul Iasi, iar la volanul autoturismului, marca Volkswagen Passat, se afla deputatul PP-DD de Iasi Daniel Oajdea.

Oajdea sustine ca a intrat in depasire pentru a evita autoturismul din fata sa, al carui sofer a franat brusc.

"Ma indreptam spre Bucuresti, iar in masina pe care o conduceam se aflau doua femei, angajate ale cabinetului parlamentar. Aproape de iesirea din judetul Iasi, in fata mea se deplasa un alt autoturism, iar la un moment dat femeia aflata la volan a franat brusc. Am claxonat, am intrat in depasire, pentru a evita ciocnirea, insa soferita a virat si ea stanga, pentru a intra pe un drum secundar. Ca sa evit impactul am tras de volan, dar am iesit de pe sosea. Masina mea s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a oprit intr-un copac. Autoturismul este avariat serios in partea din fata", a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PP-DD Daniel Oajdea.

O femeie de 26 de ani aflata in autoturismul condus de Oajdea a fost ranita usor in urma impactului, fiind preluata de un echipaj SMURD si transportata la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in acest caz.

"Din primele cercetari a rezultat ca soferul, in varsta de 44 de ani, in urma unei manevre de depasiri, a pierdut controlul volanului, autoturismul parasind partea carosabila. In urma accidentului a rezultat accidentarea usoara a unei pasagere, in varsta de 26 de ani. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat subinspectorul Alexandru Chelaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Deputatul PP-DD Daniel Oajdea nu a fost ranit in accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.