Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Arad, dupa ce a avut o discutie cu edilul municipiului, finul sau Gheorghe Falca, ca el nu este pe post de propagandist pentru Miscarea Populara.

Basescu a fost intrebat de un jurnalist daca l-a convins pe Gheorghe Falca (PDL) sa treaca la Miscarea Populara.

"Nu discut asa ceva nicaieri si eu nu sunt pe post de propagandist pentru Miscarea Populara, fie ca vorbim despre partid sau despre fundatie. Asa ceva nu fac", a raspuns Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Basescu a ajuns in jurul orei 13.00 la Primaria Arad, unde finul sau, primarul Gheorghe Falca, l-a asteptat in fata Palatului Administrativ. Cei doi au o intrevedere in biroul edilului-sef, alaturi de cei doi viceprimari ai municipiului, dar fara presa.

Presedintele a mers la primarie dupa ce a vizitat santierul Autostrazii Nadlac-Arad.

La plecarea de pe santier, el a fost intrebat daca mai merge sa vada alte santiere din tara, spunand ca a vazut santiere de la Sibiu pana la Nadlac, iar autostrada Nadlac-Arad a survolat-o cu elicopterul si a parcurs-o si cu masina, iar pentru moment nu mai are planificate alte astfel de vizite. "Deocamdata nu, dar vara-i lunga", a afirmat Basescu

El a mai spus ca vrea sa mearga la Primaria Arad ca sa vada daca primarul este la serviciu sau in concediu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.