Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, miercuri, ca atacul ministrului Dan Sova la adresa sa pe tema autostrazii Nadlac-Arad este "o noua proba de prostie si de incompetenta profesionala".

Anca Boagiu, prim-vicepresedinte al PDL, a precizat ca un ministru nu semneaza contracte ale CNADNR si a spus ca Sova "stie doar sa minta si sa fuga de raspundere".

"Nimic nou. Dan Sova chiar nu pricepe. Stie doar sa minta si sa fuga de raspundere. Asa ca il intreb pe Sova: De cand un ministru semneaza contracte ale CNADNR? Ati semnat multe contracte ale CNADNR pana acum, domnule Sova? Cate? Care? Pentru ca ar fi ilegal! Niciodata un ministru nu a semnat vreun contract al CNADNR! Aceasta atributie revine directorului general al companiei. Atacul lui Sova la adresa mea este o noua proba de prostie si de incompetenta profesionala. Iata cum gura pacatosului adevar graieste!", a adaugat Boagiu pentru MEDIAFAX.

Citeste si: Sova: Sunt de acord cu Basescu in ceea ce priveste "proasta guvernare" a lui Boagiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.