Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, unul dintre fondatorii fundatiei Miscarea Populara, a declarat, luni, la Iasi ca Guvernul USL va avea "mari probleme" din toamna, inclusiv cu proprii parlamentari, si ca nu este exclusa formarea unui nou cabinet.

Sebastian Lazaroiu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca actualul guvern se apropie de un capat de drum, motivand ca "incep sa apara esecuri prea mari ale guvernari, care apasa asupra majoritatii USL".

"Acest cabinet va avea probleme mari incepand cu aceasta toamna. Sunt si parlamentari ai USL, cum e domnul Rosca Stanescu, nemultumiti de modul in care guvernul ii trateaza. Nemultumiri exista, iar aceste esecuri nu pot fi tinute sub capac. Nu mai poti sa spui ca Basescu e de vina pentru CFR Marfa sau ca n-am facut regionalizarea din cauza sefului statului. Nu-i crede lumea. Si nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea sa avem un alt cabinet", a spus Lazaroiu, potrivit MEDIAFAX.

La conferinta de presa de la Iasi au mai fost prezenti liderii Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac si Teodor Baconschi, dar si presedintele fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.