Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari privind atitudinea Elenei Udrea, ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid" si a adaugat ca lucrurile vor fi clarificate destul de repede, pentru ca "ipocrizia nu poate fi dusa la maximum".

Intrebat inainte de sedinta BPN al PDL in legatura cu faptul ca vicepresedintele PDL Cezar Preda a spus ca Elena Udrea are o atitudine duplicitara, Vasile Blaga a raspuns: "Eu cred ca nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid".

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a adaugat ca, pana la urma, lucrurile vor fi clarificate "destul de repede", precizand ca va fi o sedinta a Colegiului Director al PDL la Baia Mare.

"Cine este in PDL va trebui sa munceasca la acest partid ca sa-si atinga obiectivele", a spus Blaga.

Intrebat daca ii va cere Elenei Udrea sa aleaga, Blaga a raspuns: "Toate la timpul lor, pentru ca ipocrizia nu poate fi dusa la maximum".

"Ca sa fie foarte clar: toti colegii vor trebui sa aiba o pozitie transanta. Ce doresc in viata: in PDL urmarind obtinerea de catre acest partid a obiectivelor pe care si le propune sau in PDL incercand sa coaguleze oameni spre alte zone ca partidul sa nu-si poata atinge la un moment dat obiectivele. Lucrurile acestea trebuie lamurite, deocamdata nu ma pronunt, dar lucrurile trebuie lamurite", a adaugat Vasile Blaga.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, ca tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, aratand ca Udrea nu este previzibila si ca este important sa se limpezeasca apele, pentru ca oamenilor nu le plac duplicitarii.

"Nu ma gandesc sa plec din PDL, ma gandesc sa contribui la unitatea dreptei, sa incerc sa sprijin ca PDL, Partidul Miscarea Populara, Forta Civica, PNTCD, de ce nu si PNL cand va fi dat afara de la guvernare sa construiasca un pol politic puternic care sa se lupte cu PSD", a declarat Elena Udrea, vineri seara, la Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.