Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor este obligat sa-i plateasca daune morale sefului Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, in valoare de 5.000 de euro, in urma unor declaratii calomnioase pe care europarlamentarul le-a facut la adresa acestuia.
In 2011, Agentia condusa de Horia Georgescu a sesizat Parchetul General ca presedintele PRM este suspectat de nereguli in declaratia de avere pe care, ca europarlamentar, are obligatia sa o depuna. Potrivit lui Georgescu, Vadim ar fi declarat ca nu are conturi in euro, desi avea, scrie adevarul.ro.

La acesta remarca a sefului ANI, tribunul a reactionat cu agresivitate, iar Georgescu a apreciat ca declaratiile lui Vadim i-au afectat imaginea si a cerut 50.000 de euro despagubiri morale. Instanta i-a dat castig de cauza, insa a hotarat sa-i ofere numai 5.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.