Prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, joi, ca varianta originala a contractului cu Bechtel se afla la Serviciul Probleme Speciale, etajul 2, camera 58.

"Sova trebuie sa plece cat mai repede din Guvern, pe usa din dos, pentru ca demisia ar fi prea nobila pentru el! Conform legii, contractul original Bechtel este la Serviciul Probleme Speciale, etaj 2, camera 58", precizeaza Boagiu, potrivit MEDIAFAX.

Boagiu sustine, totodata, ca ministrul Dan Sova creeaza divesiuni pentru a nu raspunde la doua probleme importante semnalate de ea, referitoare la desecretizarea contractului initial cu Bechtel semnat de Adrian Nastase in 2003 si la contractele incheiate si comisionele incasate de firmele de avocati ale familiei Sova.

"In situatia in care Dan Sova este pur si simplu incompetent, am sa-l ajut sa gaseasca contractul pe care il da pierdut. Conform legii, contractul original se gaseste la Serviciul Probleme Speciale, etaj 2, camera 58. Adevarata intentie a lui Dan Sova este de a ascunde contractul initial pentru a-l proteja pe Adrian Nastase, dar si pentru a-si proteja afacerile si familia", afirma Boagiu, potrivit sursei citate.

Boagiu considera ca este inadmisibil ca un ministru al Guvernului sa "prosteasca" in continuu pe toata lumea cu declaratii de genul "nu am reusit la Ministerul Transporturilor sa se gaseasca varianta originala a contractului semnat".

"Dan Sova are obligatia, cel putin morala, sa spuna cati bani au incasat pe contractele de avocatura cu Bechtel si CNADNR si sa ne spuna si cat de «cinstit» au negociat el si familia lui, in calitate de avocati, pentru statul roman. Acest «criminal al marii infrastructuri romanesti» trebuie sa plece cat mai repede din Guvern, pe usa din dos, pentru ca demisia ar fi prea nobila pentru el", mai afirma Anca Boagiu.

Citeste si: Uite contractul cu Bechtel, unde-i contractul? Sova: Nu gasim varianta originala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.