Premierul Victor Ponta a afirmat ca el va continua sa respecte acordul de colaborare institutionala incheiat cu presedintele Traian Basescu, adaugand insa ca acesta nu a mai respectat intelegerea, nefiind nici prima si nici ultima data cand seful statului nu isi respecta cuvantul.

El a raspuns astfel intrebat de jurnalisti daca pactul de coabitare semnat cu presedintele mai este in vigoare in acest moment.

"Acel acord de colaborare institutionala, in ceea ce ma priveste, eu sunt foarte hotarat sa imi respect obligatiile care imi revin. Din punctul de vedere al presedintelui, e foarte clar ca nu, domnia sa nu l-a mai respectat si, ma rog, nu ar fi nici prima si nici ultima data cand nu isi respecta un cuvant dat", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat din nou ca intentioneaza sa respecte in continuare acordul, deoarece considera ca Romania are nevoie de stabilitate politica pentru crestere economica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.