Presedintele Traian Basescu a facut, sambata, o baie de multime la Targul de Sfantul Ilie din Costesti, judetul Arges, iar cand o localnica i-a cerut locuri de munca, el a raspuns: "A zis premierul ca investeste 10 miliarde euro anul asta (...) Cum vine pe aici, ii cereti locuri de munca, ca el da".

La sosirea la Costesti, presedintele a mers la Primarie, unde a avut o scurta intalnire cu primarul, dupa care a mers la Targul de Sfantul Ilie, el refuzand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

"Ma simt bine. Este sarbatoare", a spus seful statului, evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, transmite MEDIAFAX.

"Nu mai insistati. Puteti deveni chiar penibil", i-a spus Basescu unui jurnalist care l-a intrebat daca Omar Hayssam a fost adus cu un avion militar care a transportat ajutoare in Siria.

Basescu i-a salutat pe cei prezenti la targ, dand mana si stand de vorba cu mai multi localnici. Seful statului s-a fotografiat cu unii dintre acestia sau tinand in brate copii ai localnicilor.

O femeie l-a intampinat pe Basescu si i-a povestit despre o ruda a sa, care ar fi in inchisoare desi este nevinovata.

"Sa faca o cerere de gratiere. Scrie si eu ma uit. O trimiti la Palatul Cotroceni sau da-o primarului", i-a raspuns presedintele.

Femeia i-a promis ca, daca "rezolva" situatia, atunci "cand va veni votarea", ea va sti ce sa faca, iar Basescu i-a replicat: "Nu fac nimic pe voturi, ca imi termin mandatul".

O alta localnica, tinand un copil in brate si plangandu-se ca alocatia de 40 de lei e mica, i-a cerut lui Traian Basescu locuri de munca.

"A zis primul-ministru ca investeste zece miliarde de Euro anul asta. Deci, o sa fie locuri de munca... dupa el. Cum vine pe aici, ii cereti locuri de munca, ca el da", i-a spus presedintele Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.