Liderul PDL, Vasile Blaga, ministru de Interne in perioada in care Omar Hayssam a fugit din Romania, trebuie sa explice cat de prost poate fi un ministru pentru a-i scapa un infractor periculos, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Blaga trebuie sa explice cat de prost poate fi un ministru de Interne caruia ii fuge din tara un infractor periculos si care, la 5 ani dupa, zice "sa aflam si noi". Daca i-au trebuit 5 ani lui Blaga, care era ministru de Interne, sa afle cum a plecat Hayssam, ar trebui sa raspunda toti cei care au fost de vina atunci. Au raspuns sefii SIE si SRI, dar ministrul de Interne? Daca azi, in 2013, fugea din tara un infractor periculos, avea vreo vina ministrul Stroe? Probabil ca, in cazul lui Blaga, prostia nu e o infractiune", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a sustinut ca este interesat sa afle si daca vreun partid a avut legatura cu acest caz.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca premierului Victor Ponta "ii este frica de venirea in tara a lui Omar Hayssam", sustinand ca, in 2005, cand cei trei jurnalisti au fast rapiti, Ponta si Adrian Nastase "furau impreuna Romania".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.