Sorin Miscoci, unul dintre jurnalistii rapiti in Irak in 2005, a declarat, vineri, ca era convins ca Omar Hayssam va fi adus in tara, "pentru ca presedintele a promis", precizand ca asteapta sa vada ce are de spus sirianul despre rapire si despre cine l-a ajutat sa plece din Romania.

"Eram convins ca o sa se intample, nu stiam cand, pentru ca presedintele a promis ca il aduce in tara. Eu am incredere in institutiile statului, inclusiv in Servicii, stiam ca o sa faca tot ce le sta in putinta ca sa il aduca", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Miscoci, care in prezent este cameraman oficial al sefului statului.

El a mentionat ca asteapta sa vada "ce are de spus Omar Hayssam".

"Astept sa vedem ce ne spune, de la rapirea noastra la plecarea lui din tara, poate ne motiveaza actiunile lui. «De ce ne-ai rapit, pana la urma? Cine te-a ajutat, pana la urma, sa pleci?»", a spus Miscoci.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.