Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat marti ca trece prin cea mai grea perioada din viata sa si ca nu doreste nimanui sa treaca prin astfel de clipe, mai ales cand stie ca e absolut nevinovat, el aratand ca ii pare rau ca a plecat din minister, mai ales in urma unei condamnari.

"Imi pare foarte rau ca am plecat de la minister. Imi pare foarte rau ca am plecat in conditiile in care am plecat, pentru ca situatia mea si politica, si familiala nu este cea mai fericita astazi. Daca vreti, trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe, mai ales cand stii ca esti absolut nevinovat", a spus Fenechiu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat la cine se refera cand vorbeste despre o situatie familiala nefericita, Fenechiu a raspuns: "La frate, la parinti, la copii, la toti cei care se uita azi la mine".

El a spus ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia astfel incat, daca se va intoarce vreodata in minister, sa isi continue proiectele incepute.

"Acel raspuns (privind reintoarcerea sa in Guvern cand isi va clarifica situatia juridica - n.r.) l-am dat atunci cand s-a pus o intrebare cu privire la un proiect al meu de suflet: la autostrada Iasi -Targu Mures. Eu sper din toata inima ca ea sa se faca. Daca eu ma voi intoarce vreodata la minister - si sper din toata inima si eu sa-mi dovedesc nevinovatia si sa ma intorc - cu siguranta ma voi ocupa de ea", a spus Fenechiu.

El a aratat ca a votat, in sedinta BPN al PNL, pentru ca Ovidiu Silaghi sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, ca succesor al sau, si a opinat ca presedintele Traian Basescu nu va avea nimic impotriva nominalizarii lui Silaghi la acest minister.

"Deocamdata, cu domnul ministru Silaghi nu am discutat aproape deloc cu privire la proiectele din minister. In momentul in care va fi nominalizat si va ocupa acel scaun, voi sta alaturi de dumnealui atat timp cat imi va cere sa ii povestesc despre ce am facut si ce proiecte sunt in derulare", a spus Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.