Senatorul PP-DD Valer Marian, fost membru PSD, a depus, marti, la DNA un denunt la adresa vicepremierului Liviu Dragnea, acuzandu-l de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, un document continand acuzatiile fiind deja dat publicitatii de sambata.

Senatorul le-a dat jurnalistilor documentul care, potrivit acestuia, ar fi denuntul in cazul lui Liviu Dragnea, aratand ca procurorii DNA trebuie sa obtina probe si sa faca o cercetare a cazului.

La iesirea din sediul DNA, Valer Marian a declarat ca pe langa explicatiile pe care le-a oferit in cazul denuntului facut impotriva lui Liviu Dragnea, ar mai fi dat o declaratie, in calitate de martor, intr-un alt dosar, in care ar fi vizati procurori, oameni politici si de afaceri din Satu Mare.

Totodata, acesta a aratat ca are incredere ca procurorii DNA vor trata cu seriozitate denuntul sau.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX ca procurorii anticoruptie au primit si inregistrat un denunt formulat de senator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.