Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, discutia avand loc dupa intrevederea sefului statului cu directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, afirma surse oficiale.

Si premierul Ponta s-a intalnit, luni seara, cu directorul FMI.

Presedintele Traian Basescu a declarat marti la intalnirea cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, ca Romania are nevoie sa fie asistata inca doi ani, aratand ca tara noastra a reusit sa finalizeze al doilea acord cu FMI, desi au fost cateva probleme, dar au fost depasite.

Potrivit MEDIAFAX, autoritatile au precizat anterior ca doresc ca noul acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani

Discutia dintre presedinte si premier are loc in contextul in care PNL urmeaza sa anunte o propunere pentru conducerea Ministerului Transporturilor.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, luni, ca numirea unui nou ministru al Transporturilor sa aiba loc "zilele astea", el precizand ca a avut pe aceasta tema o convorbire telefonica cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca va face propunerea catre seful statului dupa o decizie a PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.