Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, din informatiile sale, Ovidiu Silaghi a fost achitat in prima instanta in procesul cu ANI, el aratand ca nu stie daca recursul formulat de ANI este un impediment in numirea acestuia ca ministru al Transporturilor si ca se va discuta acest lucru.

Solicitat sa comenteze faptul ca ANI a facut recurs in procesul pe care l-a deschis impotriva lui Silaghi, termenul fiind fixat pentru aprilie 2014, si intrebat daca acest fapt poate constitui un impediment pentru numirea sa la Ministerul Transporturilor, in cazul in care PNL il va propune, Ponta a raspuns: "Nu stiu, o sa discutam. Eu stiu ca a fost achitat in prima instanta".

Potrivit MEDIAFAX. intrebat daca ar mai accepta in Cabinet un ministru care are probleme in justitie sau care are un dosar, Ponta a replicat: "Daca dumneavoastra considerati ca achitarea e o problema... Eu ziceam ca nu are o problema daca te-a achitat, nu? Dimpotriva, are o problema cine te-a acuzat din moment ce ai fost achitat de judecatori".

"Ma intrebati in general, nu vreau sa vorbesc in particular, dar mi se pare foarte interesant cum si achitarea ajunge o problema", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.