Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a gresit atunci cand a criticat PNL, el aratand ca ii va transmite primarului Craiovei sa se uite in curtea social-democratilor.

"Cred ca a gresit si o sa-i spun chestia asta. Nu te uiti in ograda celuilalt. Ce, noua ne place cand vreun liberal ne critica? Olguta cred ca a gresit si o sa-i spun sa se uite la noi in curte", a precizat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intr-o postare pe Facebook, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a criticat PNL pentru reactia fata de condamnarea lui Relu Fenechiu.

"Ce partid de doi bani! Nici presedintele, nici macar pupilul care isi datoreaza cariera politica lui Fenechiu si a ajuns, la randul sau, ministru cu ajutorul acestuia, «nu comenteaza decizia Justitiei». Asa va ia Gaia pe toti si voi va pititi! De parca ar fi Justitia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de cativa ani incoace, care a deblocat fondurile UE, a facut sa se rusineze fetele mari din PNL!", a scris Lia Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.