Presedintele PDL, Vasile Blaga, si vicepresedintele democrat-liberal Roberta Anastase au fost decorati de statul italian, pentru contributia la dezvoltarea relatiilor bilaterale intre Romania si Italia, anunta PDL.
"Presedintele PDL, Vasile Blaga, a primit din partea statului italian decoratia «Steaua Solidaritatii Italiei» in grad de Mare Ofiter. Decoratia i-a fost inmanata de catre ambasadorul italian la Bucuresti, domnul Diego Brasioli, in cadrul unei ceremonii oficiale organizata la sediul Ambasadei, marti, 9 iulie. In cadrul aceleiasi ceremonii, vicepresedintelui PDL Roberta Anastase i-a fost conferita decoratia «Ordinul de merit al Republicii Italiene» in grad de Comandor", se arata intr-un comunicat al PDL, transmite MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, cei doi lideri ai PDL au fost decorati "pentru contributia la consolidarea relatiilor bilaterale romano-italiene si dezvoltarea relatiilor politice intre cele doua state, in perioada in care au detinut pozitii oficiale la nivelul statului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.