Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu a declarat, sambata, la reuniunea CNC al PDL, ca principalul sau proiect este "trimiterea in opozitie" a "accidentului istoric" numit USL.

"Sunt astazi aici si pentru un alt motiv, pentru ca nu mai pot sa stau si sa ma uit cand tara noastra e facuta praf in fiecare zi de iresponsabili care in loc de cap au un televizor, in loc de inima au un portofel si in loc de suflet au un sac cu mistocareli. USL este un accident istoric si noi avem obligatia morala sa-i oprim. USL a facut tandari pe ce a pus mana anul trecut, pe reputatia Romaniei. USL este un lichidator de tara, joaca baschet si fotbal cu Romania, pana cand o sa-i oprim", a declarat Predoiu.

Predoiu a precizat ca nu este "omul cuiva impotriva altcuiva" si ca va incerca sa uneasca taberele din PDL, sustinand ca un PDL unit "nu are adversar in Romania".

"Nu sunt al niciunei tabere. Vin sa incerc sa unesc aceste tabere, daca ramanem separati suntem slabi, daca ne unim PDL nu are adversar in Romania", a mai declarat fostul ministru.

In replica la unele acuzatii ale lui Cristian Preda, fostul ministru a mai spus ca PDL "nu este un partid de bolsevici", pentru ca "la bolsevici nu apuci sa vorbesti impotriva, ci este un partid :mai disciplinat poate decat alet partide".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.