Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca aprobarea suspendarii sale de catre CNC ar fi o nedreptate "insuportabila" si ca in acest caz se va desparti de formatiunea democat-liberala pentru "mai mult de sase luni", scrie MEDIAFAX.

"Daca se va aproba, nedreptatea va fi insuportabila, mi-e teama ca in acest caz ne despartim si ca va dura mai mult de sase luni pana sa ne regasim", le-a spus Preda membrilor CNC al PDL, remarcand ca propunerea sa de suspendare vine la un an de cand "o majoritate parlamentara agresiva l-a suspendat pe presedintele Traian Basescu".

"Simt acut nedreptatea comisa atunci. In reuniunea CNC, sunt amenintat eu insumi cu o suspendare. E vorba de un act profund nedrept", a spus Preda.

"Dumneavoastra nu ati fost nicio ora in campanie, din pozitia de prim-vicepresedinte al partidului. Nu ne-ati ajutat. Nu trebuie sa amenintati partidul ca, daca ia o decizie, plecati! Doar stie ca plecati", i-a replicat presedintele PDL Vasile Blaga, amintindu-i ca s-a opus suspendarii sale din PDL, in timpul mandatului lui Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.