Sedinta Consiliului National de Coordonare al Partidului Democrat Liberal se desfasoara sambata la Palatul Parlamentului, informeaza hotnews.ro.

[UPDATE]

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL.

"Regret victoria spiritului cazon in fata libertatii, vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut. Imi iau un ragaz, pentru a reflecta la drumul pe care vreau sa merg inainte. Sunt intr-o raspantie si ma uit in jurul meu bine, in primul rand catre baza PDL si catre cetatenii care cred ca libertatea este mai importanta ca orice", a spus europarlamentarul Cristian Preda.

In cadrul aceluiasi consiliu, fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu a fost ales prim-vicepresedinte al PDL, in favoarea sa votand 552 membrii ai CNC si impotriva 8, relateaza MEDIAFAX.



Pe ordinea de zi se afla raportul presedintelui PDL, Vasile Blaga, aprobarea mai multor regulamente privind organizarea si functionarea structurilor interne ale partidului si al guvernului alternativa, votarea propunerii de suspendare din PDL a europarlamentarului Cristian Preda, precum si aprobarea infiintarii unei noi functii de prim-vicepresedinte al PDL care ar urma sa ii revina lui Catalin Predoiu, inscris vineri in partid.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.