Presedintele Senatului, Crin Antonescu, le-a spus, joi, ziaristilor, raspunzand unor intrebari, ca stiau din vara anului trecut ca a fost cvorum la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Aflat, joi, in holul Senatului pentru a se reculege la catafalcul fostului premier Radu Vasile, Crin Antonescu a spus ca discuta in alta parte despre recensamant.

"Discutam in alta parte despre recensamant, daca mai e ceva de discutat", le-a spus Crin Antonescu ziaristilor, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca, in opinia sa, a fost cvorum la referendumul din vara anului trecut, liderul PNL a raspuns: "Stiati de atunci ca a fost cvorum".

Datele recensamantului releva ca la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost atins cvorumul de participare de peste 50%, a declarat joi premierul Ponta, cerand ministrilor de Interne si Administratie sa adapteze intreaga legislatie la aceasta realitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.