Premierul Victor Ponta isi exprima profundul regret fata de trecerea in nefiinta a fostului prrim-ministru Radu Vasile si transmite sincere condoleante pentru familia indoliata, se arata intr-un mesaj al Guvernului.

"Trecerea in nefiinta, dupa o grea suferinta, a fostului premier Radu Vasile reprezinta o pierdere grea pentru Romania. Radu Vasile a marcat istoria post-decembrista a Romaniei, fiind prim-ministru intr-o perioada dificila a tranzitiei. In numele Guvernului, si al meu personal, adresez sincere condoleante si imi exprim compasiunea si solidaritatea fata de familia indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", se arata in mesajul transmis in numele premierului Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Radu Vasile, in varsta de 71 de ani, a murit in noaptea de marti spre miercuri.

Fostul premier taranist Radu Vasile suferea de cancer la colon, iar in urma cu trei ani fusese operat, el tratandu-se atat in tara, cat si in Isreal.

Radu Vasile a fost prim-ministru in perioada aprilie 1998 si decembrie 1999, propus de PNTCD. Radu Vasile a fost senator PD de Arges in legislatura 2000-2004, iar in 2 februarie 2004 a fost ales vicepresedinte al Senatului, la propunerea PD, inlocuindu-l pe senatorul Ion Vela.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.