Politica 2 Iulie 2013 10:52
Premierul Victor Ponta declara ca nu exclude sa preia ca interimar conducerea Ministerului Transporturilor in cazul in care Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta, la termenul de pronuntare programat pentru 4 iulie, dar a precizat ca ar regreta daca Fenechiu ar fi inlocuit.

Intrebat la RTV daca va prelua interimatul la Ministerul Transporturilor in cazul in care Fenechiu va fi condamnat, premierul a raspuns ca nu exclude aceasta varianta.

"Nu exclud aceasta varianta, dar recunosc ca mi-as dori sa avem un interimat cat mai scurt", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a amintit ca portofoliul Transporturilor revine PNL.

Atat Ponta, cat si presedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat declarat de mai multe ori ca spera ca pe 4 iulie, la termenul de judecata, Relu Fenechiu sa fie declarat nevinovat, dar ca acesta va fi inlocuit din postul de ministru daca judecatorii vor emite o decizie de condamnare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.