Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de PNL, Antonescu a argumentat aceasta alegere prin "compatibilitatea viziunilor politice si a succeselor inregistrate de Niels Schnecker in campaniile electorale desfasurate in Statele Unite ale Americii".

Potrivit MEDIAFAX, in comunicatul PNL se arata ca "in perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale in Statele Unite ale Americii, dintre care sapte pentru cursa prezidentiala".

"Ca urmare a numirii sale in functia de director de campanie electorala, Niels Schnecker incheie la sfarsitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena 3", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.