Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca proiectul de revizuire a Constitutiei "nu are nicio treaba cu asipiratiile poporului roman, ci dimpotriva" si a aratat ca la sedinta BPN vor fi discutate actiunile pe care partidul le va face pentru a aduce la cunostinta cetatenilor acest lucru.

"O sa discutam din nou despre actiunile pe care partidul le va intreprinde pentru a aduce la cunostinta cetatenilor prevederile actualului proiect de Constitutie, care nu are nicio treaba cu aspiratiile poporului roman, ci, dimpotriva, doar demonstreaza inca o data ca cele intamplate anul trecut nu au fost intamplatoare. Acum doresc (cei de la USL n.r.) ca pe liniste sa ajunga la acelasi obiectiv", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca va fi discutata si convocarea Consilului National de Coordonare al partidului, peste doua saptamani, pentru a fi aprobate strategiile, toate regulamentele de functionare ale partidului, printre care si regulamentul de functionare a Guvernului alternativ.

Blaga a mentionat ca in prima luna din toamna vor fi nominalizate persoanele care vor face parte din guvernul alternativ al PDL.

"O sa aprobam toate regulamentele de functionare ale partidului, regulamentul de organizare in teritoriu, regulamentul de functionare a guvernului alternativ, pentru ca in prima luna din toamna o sa si nominalizam colegii care vor face parte din guvernul alternativ", a spus Blaga.

El a adaugat ca la sedinta CNC vor fi prezentate si strategiile care au fost deja propuse in intalnirile din teritoriu, precizand ca saptamana viitoare va avea loc o intalnire, la Sibiu, pentru a fi prezentata strategia PDL pe educatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.