Consilierii din Consiliul Local Cluj-Napoca au participat vineri, incepand cu miezul noptii, la o sedinta extraordinara, imbracati in tricouri cu textul "Cluj Never Sleeps", fiind salutati de primarul Emil Boc cu "Buna dimineata".

Primarul Emil Boc a declarat, vineri, la miezul noptii, in sedinta extraordinara convocata in cadrul proiectului "Cluj Never Sleeps", ca intrunirea a avut un caracter simbolic prin care Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca recunosc rolul tinerilor si statutul orasului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

"E prima data cand spun la o sedinta de Consiliu Local si va multumesc ca ati venit. Sedinta are un caracter simbolic, prin care si Primaria si Consiliul Local recunosc rolul tinerilor si statutul orasului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015. Cluj Never Sleeps este un proiect din initiativa tinerilor care arata dimensiunea tanara, universitara, dinamica a municipiului, o repetitie cu public pentru 2015 si care a deschis calea spre titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021. Tineretea este o stare de spirit, nu o chestiune legata de o varsta biologica", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Consilierii au aprobat in sedinta respectiva proiectul de hotarare privind aprobarea Protocolului de parteneriat al municipiului Cluj-Napoca cu Federatia "Share", alocarea sumei de 40.000 de lei "Asociatiei Cluj-Napoca - Capitala culturala europeana", pentru organizarea unui concurs de elaborare a unui standard vizual integrat de semnalizare a intrarilor in municipiu, proiectul de hotarare privind conferirea titlului de "Cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca" unei tinere, Rada Flavia Mihalcea, care se numara printre primii 100 de tineri cercetatori din SUA si care a fost premiata de presedintele Barack Obama.

La final, consilierii au ascultat o informare cu privire la oportunitatile de finantare din fondurile europene pentru activitati specifice tineretului.

Citeste si:
Enigma din Sectorul 4: Bolarzi albi noi, înlocuiți după câteva...
Enigma din Sectorul 4:...

Sedinta a durat o ora si un sfert, iar la final Emil Boc le-a transmis consilierilor "Distractie placuta" in loc de "Somn usor".

Citeste si: Emil Boc a participat la o bataie cu perne in centrul Clujului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.