Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca "nu este nicio problema" ca PNL si PSD vor avea liste separate la europarlamentare, desi au un protocol de colaborare, adaugand ca probabil va exista o intelegere sa nu se atace reciproc candidatii.

Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, cum se vor desfasura alegerile europarlamentare, avand in vedere ca USL are un protocol de colaborare, dar vor exista liste separate.

"Nu e niciun fel de problema. Astfel de situatii au mai existat. Nu mi se pare nicio problema. Probabil, va exista o intelegere sa nu se atace reciproc candidatii de la PSD si PNL si atata tot. In rest, fiecare sa spuna ce va face pentru tara", a raspuns Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca nu se poarta negocieri inca, la nivel national, privind candidaturile pentru alegerile europarlamentare, dar a afirmat ca i-ar placea sa existe un candidat "cu sanse reale" din Sibiu, avand in vedere ca niciunul dintre actualii europarlamentari nu este din judet.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, in 3 iunie, ca in protocolul USL va fi prevazuta candidatura pe liste separate la europarlamentare, dar cu un program comun al candidatilor, precum si constituirea unei echipe pentru prezidentiale care sa puna la punct proiectul candidatului USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.