Victor Ponta spune ca vina pentru publicarea in Monitorul Oficial al unui text gresit privind impozitarea sumelor compensatorii apartine "proastei organizari a Guvernului", astfel ca nu mai vorbeste despre concedierea vreunei persoane, adaugand ca Finantele au propus impozitarea tuturor.

"Am descoperit, e ca "Intr-o scrisoare pierduta". Ministerul de Finante a venit cu o varianta in sedinta de guvern, varianta cu toti la un loc - si aici e opinia destul de conservatoare, ca sa zic asa, si a domnului Voinea, si a domnului Gherghina, cand se poate sa punem taxe, punem cat mai multe - noi in sedinta de guvern am modificat, eu am venit cu un alt text, dupa care insa a plecat textul initial", a spus Ponta la RTV, transmite MEDIAFAX.

Intrebat cine este de vina pentru acest fapt, Ponta a raspuns: "Proasta organizare a Guvernului".

El a adaugat ca a luat masuri ca astfel de lucruri sa nu se mai intample, fara sa mai vorbeasca insa despre o concediere a persoanei vinovate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.