Senatorul PNL Ioan Ghise le-a trimis scrisori deschise premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu pentru ca intr-un interviu a cerut demisia sefului Guvernului.

In scrisorile remise miercuri agentiei MEDIAFAX, Ioan Ghise isi exprima regretul ca a exprimat public pareri personale care pot afecta colaborarea in cadrul Guvernului USL.

"Consider acum ca nepotrivit si gresit politic ceea ce am spus. Sper sa aveti puterea de a depasi acest incident neplacut pe care l-am produs. Voi sprijini in continuare Guvernul USL in Parlament prin voturile mele", se arata in mesajul lui Ghise adresat premierului.

Ponta, despre afirmatiile lui Ghise: M-as certa degeaba cu Antonescu

"Va rog pe dvs. si colegii liberali sa acceptati scuzele mele pentru greseala comisa de a exprima public pareri personale care pot afecta colaborarea in cadrul USL. (...) Cu speranta ca greseala mea politica poate fi scuzata, va asigur ca sustin in Parlament Guvernul USL si PNL", se arata in scrisoarea lui Ghise catre Antonescu.

Citeste si: Ghise ii cere demisia lui Ponta, PNL se delimiteaza de afirmatiile lui


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.