Vicepremierul Liviu Dragnea i-a replicat, marti, presedintelui Traian Basescu, sustinand ca "regionalizarea nu are cum sa mareasca birocratia" si a precizat ca i-a solicitat mai demult ca, atunci cand gaseste timp, sa mearga la el pentru a-i prezenta proiectul in ansamblu.

Aflat, marti, la conferinta de prezentare a unui proiect anticoruptie pentru administratia locala, Liviu Dragnea i-a replicat sefului statului, care, luni, a spus ca "regionalizarea nu pare a duce la simplificarea statului, ci la crearea unor etaje intermediare, la o noua birocratie".

"Regionalizarea nu are cum sa mareasca birocratia pentru ca distantele, de exemplu, se micsoreaza. Cei care aveau de mers la Bucuresti pentru avize, acorduri, aprobari, nu vor mai merge la Bucuresti, majoritatea se vor elibera la nivel de judete", a sustinut Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Vicepremierul a spus ca va merge la Traian Basescu si ii va prezenta in amanunt proiectul regionalizarii, in conditiile in care presedintele ar putea sa "nu fie complet informat".

"Poate e vina mea ca nu l-am informat complet pe domnul presedinte. Eu i-am facut solicitare, mai demult, ca, atunci cand gaseste timp, sa merg sa-i prezint proiectul in ansamblul sau. Cand va gasi timp domnul presedinte, atunci o sa-i explic in amanunt", a declarat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.