Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat marti ca Partidul National Liberal se delimiteaza de afirmatiile senatorului Ioan Ghise, care a cerut demisia premierului Victor Ponta, Voicu precizand ca liberalii sustin "fara nicio rezerva" proiectul politic al USL.

"PNL se delimiteaza de declaratiile domnului Ioan Ghise, pozitia domniei sale nereprezentand pozitia PNL. Sustinem in continuare fara nicio rezerva proiectul politic Uniunea Social Liberala, sprijinim si sustinem pe cale de consecinta si Guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Mihai Voicu, transmite MEDIAFAX.

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat intr-un interviu pentru ziare.com ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu.

"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul? Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete", a spus Ghise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.