In Romania exista lideri politici care, prin accentul utilizat, dovedesc ca "limba engleza este o limba francofona", a spus miercuri ministrul Economiei, Varujan Vosganian, intr-o conferinta de presa.
"Romania este o puternica tara francofona in care, dintre tineri, nu stiu daca 1% mai vorbesc limba franceza ... si avem si lideri politici care, prin accentul lor, dovedesc ca limba engleza este o limba francofona", a spus ministrul Economiei intr-o conferinta de presa, intrebat cum se pozitioneaza Romania in discutiile de la nivel european privind flexibilizarea ajutorului de stat.

Potrivit MEDIAFAX, Vosganian afirmase anterior ca la nivelul UE sunt state care au cerut cu insistenta o flexibilizare a ajutorului de stat, din aceasta categorie facand parte tarile latine, in vreme ce statele anglo-saxone sunt pentru mentinerea unor rigiditati in acest domeniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.