Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL in care s-au discutat amendamente la acordul de functionare, ca este multumit, in calitate de premier si de lider PSD, de faptul ca USL a iesit intarita, aratand ca are incredere in parteneri vizavi de solidaritatea guvernamentala.

"Sunt multumit, in calitate de premier al USL, de lider PSD, de faptul ca USL a iesit intarita dupa o perioada mai dificila de discutii interne. Sunt absolut convins, am toata increderea in toti partenerii nostri vizavi de solidaritatea guvernamentala", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca aceste reguli "bune si clare" vor ajuta USL in viitor sa evite alte crize, discutii referitoare la solidaritate.

"Faptul ca avem trecute in viitoarele amendamente la acord atat angajamente politice, referitoare la modificarea Constitutiei, regionalizare, descentralizare, cat si angajamente de guvernare vizavi de mari proiecte economice, de infrastructura, modul in care gandim si utilizam resurse din fonduri europene, mie imi da incredere ca Guvernul USL e la fel de stabil cum a fost in decembrie, ca putem si trebuie sa mergem impreuna mai departe pana in 2016 si dupa 2016 si ca exista categoric dorinta si vointa de a merge impreuna, de a duce la bun sfarsit proiectul politic pentru care am cerut votul majoritar la cetatenilor Romaniei", a spus Ponta.

El a precizat, raspunzand unei intrebari, ca sentimentul despre care a vorbit, privind lipsa unei solidaritati din partea partenerilor, a disparut.

"Tocmai de aia ne aflam azi aici. Am convingerea si am primtit toate asigurarile din partea tuturor partenerilor legata de solidaritatea fata de actul de guvernare", a spus Ponta.

Citeste si: Antonescu: Revizuirea Constitutiei si regionalizarea, in protocolul USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.