Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea reuniunii conducerii USL, ca in sedinta va incepe discutarea unor lucruri din protocolul de functionare in asa fel incat in activitatea Uniunii sa nu mai apara "sincope", el aratand ca e foarte important sa existe un cod de conduita.

"Nu finalizam azi. Azi incepem si discutam lucrurile pe care le avem de asezat pentru perioada urmatoare in asa fel incat sa nu mai apara sincope in activitatea USL. Avem propuneri si noi, si liberalii", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca toate articolele din actualul protocol sunt de nenegociat, in sensul in care nu vor fi schimbate articole, ci adaugate lucruri in plus pentru perioada urmatoare.

Ponta a spus ca este e foarte important sa existe un cod de conduita care sa contina sanctiuni.

"Un cod de conduita e absolut necesar. Am avut cazul Rosca Stanescu, dar o sa avem multe altele, fie ca e vorba de social-democrati, de liberali. E foarte important sa avem un cod de conduita in cadrul USL in asa fel incat sa prevenim sau, la nevoie, sa sanctionam daca mai apar asemenea situatii", a spus Ponta.

El a aratat ca protocolul actual al USL va fi "adaptat" la realitatile perioadei care vine, respectiv anul 2014 si perioada de dupa 2014.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, in urma cu o saptamana, ca la nivelul liderilor USL s-a convenit ca protocolul aliantei nu va fi modificat in puncte esentiale, precum programul USL, intelegerile de natura tehnica sau obiectivele privind Constitutia, regionalizarea sau alegerile prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.