Politica 3 Iunie 2013 09:59
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, duminica, ca ii propune colegului sau de partid Theodor Paleologu "o reducere de 100% la cursuri de maturizare politica fara implanturi".

"Ca om de dreapta, domnul Paleologu intelege desigur valoarea concurentei. Dupa oferta generoasa prin care domnul Paleologu propune conducerii PDL o reducere de 30% la cursuri de formare intelectuala, vin cu o superoferta: ii ofer domnului Paleologu o reducere de 100% la cursuri de maturizare politica fara implanturi", a precizat Traian Ungureanu, pentru MEDIAFAX.

El a aratat ca "beneficiarul", adica Theodor Paleologu, are doar obligatia "de a prezenta cuponul la intrare si de a se abtine 10 minute de la bancuri puerile".

De asemenea Ungurenu mai spune despre Paleologu ca "daca tacea, filozof ramanea".

"Prima prelegere pleaca de la intrebarea filozofica: daca taceam ce si in ce ramaneam?", a mentionat Traian Ungureanu.

Deputatul PDL Theodor Paleologu afirma ca, in mod normal, liderii PDL vor respinge, luni, o propunere de excludere a sa formulata de Alin Popoviciu, precizand ca, in semn de bunavointa, ofera echipei Blaga 30% discount la cursurile sale de diplomatie, retorica, bune maniere si dezvoltare personala.

"Inteleg ca domnul Alin Popoviciu, care aduce prejudicii partidului prin fiecare aparitie in mass media, va propune in sedinta BPN de luni excluderea mea din PDL. In mod normal BPN, compus si din oameni cu scaun la cap, va respinge o asemenea aberatie. Eu sint un om pasnic, docil, cooperant. Nu caut cu tot dinadinsul sa fiu dat afara din partid. Propun, asadar, ca dovada de bunavointa, un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga la oricare dintre cursurile mele. Avem cursuri de retorica, de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala. Utilitatea lor mi se pare evidenta pentru orice persoana publica", afirma Paleologu intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.