Partidul sau fiind deja slabit din cauza abandonului, Blaga nu ia in considerare alte excluderi, nici chiar in cazul membrilor care critica in mod deschis politicile partidului.

Conducerea PDL va lua in discutie luni cazurile nemultumitilor din partid Cristian Preda si Teodor Baconschi. Surse din conducerea PDL a declarat pentru Hotnews.ro ca cei doi democrat liberali nu vor fi exclusi din partid, dar li se va da un avertisment.

Totodata, aceleasi surse sustin ca in PDL se incearca acum instalarea unui armistitiu temporar, care ar putea fi insa dinamitat din nou de alcatuirea listelor pentru alegerile europarlamentare

"Trebuie stabilite niste reguli de conduita interna, ele exista in regulament, dar este necesar sa se discute cu cei doi fata in fata pentru a vedea care sunt nemultumirile lor", au explicat sursele citate.

Vasile Blaga a declarat, vineri, ca nu exista o "lista de excluderi" si ca nu isi doreste sa plece nimeni din PDL, insa este "deranjat de denigrari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.