Politica 30 Mai 2013 10:22
Decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicata odata cu publicarea ordonantei de urgenta in Monitorul Oficial, iar contractele deja incheiate pot fi renegociate fara insa sa existe "un instrument coercitiv", a declarat Victor Ponta.

"Daca maine se publica in Monitorul Oficial, practic de saptamana viitoare orice fel de noi contracte - de management sau colective - nu se pot incheia decat cu respectarea acestei ordonante", a spus Ponta la RTV, transmite MEDIAFAX.

Intrebat insa ce se intampla cu contractele vechi, deja incheiate, premierul a raspuns ca acestea pot fi renegociate, dar nu exista "un instrument coercitiv".

"Ce s-a incheiat, s-a incheiat", a conchis Ponta.

Executivul a anuntat ca a decis, prin aceasta ordonanta de urgenta, sa limiteze salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentand de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.