Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca il roaga pe Andrei Chiliman sa nu implice PDL in razboaiele sale cu Crin Antonescu, respingand afirmatiile lui Chiliman privind existenta unor discutii intre PNL si PDL.
"Eu am fost foarte ferm pana acum si repet - pana la urmatoarele alegeri parlamentare, PDL este in opozitie. Nu exista si nu a existat nicio discutie intre PNL si PDL. Si ma astept ca domnul Chiliman sa stie foarte bine acest lucru. Il respect pe Andrei Chiliman si nu vreau sa cred ca a ales sa faca jocuri politicianiste spunand neadevaruri. Il rog, prin urmare, pe primarul Andrei Chiliman sa nu implice PDL in razboaiele sale cu Crin Antonescu", a precizat Blaga, pentru MEDIAFAX.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a sugerat, luni, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, ar fi negociat "pe sub masa" cu liderul PDL Vasile Blaga, in timp ce se afla la guvernare alaturi de PSD si ar fi construit strategii impotriva PSD, desi se afla in alianta, in USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.