Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva "penibilului", ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului.

Intrebat ce anume l-a deranjat cel mai mult la ceea ce a spus primarul Sectorului 1, Antonescu a raspuns: "Faptul ca citea. Deci, eu daca aveam articol in Statut il dadeam afara, in cazul domnului Chiliman, dom’le, pentru penibil. Si ar trebui poate la urmatorul Congres sa introducem asta: daca esti penibil, trebuie sa fii exclus, ca faci de ras un partid, nu se poate".

Potrivit MEDIAFAX, el a spus ca primarul Sectorului 1 nu poate sa memoreze nici doua fraze: "Dar nu poti sa inveti totusi doua propozitii? Ce e greu, care-s propozitiile alea? «Antonescu duce PNL la rusi si PNL a devenit sub conducerea lui Antonescu inamicul justitiei si al statului de drept». Dom’le, invata si un copil care e la gradinita, daramite un primar cu atatea voturi, de 23 de ani in PNL".

El i-a mai reprosat lui Chiliman "calomniile grosiere" spuse in ultima perioada.

Antonescu a relatat faptul ca primarul Sectorului 1 a citit inclusiv in Delegatia Permanenta a PNL un "foarte lung text".

"A fost citit partidului, nici in cadrul dezbaterilor care au urmat nu s-a putut produce liber domnul Chiliman", a mai spus Antonescu.

Citeste si: Dupa 24 de ani de activitate in partid, Andrei Chiliman a fost exclus din PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.