Deputatul Diana Tusa, exclusa luni din PNL, a declarat ca niciodata nu a crezut ca se va putea ajunge intr-o astfel de situatie, ca delictul de opinie este sanctionat in PNL, un partid care se caracterizeaza tocmai prin libertatea de exprimare.

"Niciodata n-am crezut ca in PNL se va putea ajunge la o astfel de situatie. Nu am crezut niciodata ca delictul de opinie este sanctionat in PNL, un partid care se caracterizeaza tocmai prin libertatea de exprimare", a spus Tusa, dupa ce a participat la Delegatia Permanenta in care ea si Andrei Chiliman au fost exclusi din partid, transmite MEDIAFAX.

Deputatul a precizat ca in cazul excluderii sale au fost inregistrate 104 voturi "pentru", 41 de voturi "impotriva" si 19 voturi nule.

De asemenea, Tusa a mentionat ca in cazul excluderii lui Chiliman rezultatul a fost de 139 de voturi "pentru", 8 voturi "impotriva" si 17 voturi nule.

Delegatia Permanenta a PNL, reunita la sala I.I.C. Bratianu din Parlament, a decis luni excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, dupa ce actualul edil a activat timp de 24 de ani in PNL, motivul sanctiunii fiind savarsirea unor "abateri grave de la disciplina partidului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.